Het is mogelijk om één account van Monsley online relatiehulp samen te delen. Je gebruikt dan beiden hetzelfde e-mailadres en wachtwoord om in te loggen bij Monsley.

Als je beiden op één account deelneemt
Er zijn enige nadelen aan het delen van één account.

• Als je samen inlogt, hoef je niet tegelijkertijd video's te bekijken of oefeningen te doen. We weten van stellen dat ze dat ook doen en dat ze dat prettig vinden. Dat mag, maar het hoeft niet.
  • In het online programma wordt de voortgang weergegeven. Dat wil zeggen dat je kunt zien welke lessen zijn 'afgevinkt'. Als jullie beiden in een ander tempo werken, dan zie alleen de voortgang van de snelste deelnemer.
  • We vragen de deelnemers om de antwoorden om de antwoorden van de opdrachten zelf op te schrijven, bijvoorbeeld in een schrift. Beide partners kunnen dit voor zichzelf doen, dan houd je dit gescheiden van elkaar.
  • In het online programma vragen we deelnemers om een 'relatiescan' te maken. Dit is een zelfevaluatie van jullie relatie. We vragen dit aan het begin, in het midden en aan het einde van het programma. Beide partners vullen de scan in en kunnen de antwoorden apart bijhouden op een invulblad die je kunt printen. (dit blad is overigens te vinden in de desbetreffende les onder 'downloads'.)
  • Als er één account gedeeld wordt, dan is bij ons ook maar één e-mailadres van de deelnemers bekend. In het programma sturen we geregeld tussentijdse e-mails met interessante informatie naar dat e-mailadres. De accounthouder kan deze mails naar de andere partner doorsturen zodat jullie allebei zoveel mogelijk uit het programma halen.
  • Ondersteuning door de relatietherapeut verloopt via één e-mailadres. Wil je partner zelf mailen, dan is dat mogelijk. Geef dan even in de mail aan welk e-mailadres bij de Monsley accounthouder hoort.

Waarom kiezen voor een partner-account?
Sommige stellen geven de voorkeur aan een eigen partner-account. Middels het partner-account krijg je precies hetzelfde programma, maar je partner krijgt:

• een eigen inlog (e-mailadres en password)
  • een eigen relatie scan
  • een eigen voortgangsindicatie
  • mailen met relatietherapeut Anoek op het eigen e-mailadres

Wat kost een partner-account en hoe krijg ik het?
Je mag alleen een partner account afsluiten als er één hoofdaccount is. Dus eerst maak je een account aan op Monsley.com en betaal je. In de welkomstmail staat een link naar de online afrekenpagina van het partner-account. Een partner-account kun je aanschaffen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op het moment van schrijven is dit €15/maand voor het partner-abonnement en €45 eenmalig voor de 'Levenslange toegang' optie.

Voor alle overige vragen, neem contact op met [email protected]

Heeft u het antwoord gevonden?